Transport Caini Franta

Transport Caini Franta

Compania noastra efectueaza curse regulate de transport animale intre Romania si Franta. Cainii si pisicile pot ajunge astfel in cele mai bune conditii in diverse localitati din Franta. Animalele pot fi transportate pe cale rutiera, cu masini special dotate pentru calatoria internationala a cainilor si pisicilor, catre localitati precum METZ, REIMS, PARIS (o data pe luna ajungem la Paris), CALAIS

Servicii door to door

La cerere, transportul international de animale de companie in Franta poate fi realizat in regim door to door, pentru si mai mult confort si flexibilitate pentru stapanii animalelor.

Fiecare transport realizat se efectueaza in conditii absolut legale, cu respectarea celor mai exigente recomandari cu privire la acest tip special de transport international. Astfel, toate mijloacele de transport utilizate sunt autorizate ANSVSA pentru transportul cainilor si al pisicilor pe distante de lunga durata si sunt inregistrate in Sistemul International Traces.

Personal autorizat si certificat, cu experienta relevanta in domeniu, opereaza aceste mijloace de transport special dotate pentru transportul international de caini si pisici catre Franta. Pentru ca totul sa se intample in conditii ideale, exista sistem Webasto instalat in masini, ce realizeaza incalzirea in habitaclu, pentru caini si pisici, chiar si atunci cand motorul este oprit.

Fiecare sofer si fiecare insotitor detine un certificat de competenta profesionala eliberat de catre autoritatile competente (DSV), valabil nu doar in Romania, ci pe intreg teritoriul Uniunii Europene. Chiar daca drumul spre Franta este destul de lung, cainii si pisicile vor ajunge in stare foarte buna, caci ingrijitorii se vor asigura ca animalutele primesc hrana si apa in mod regulat, iar pedurile din custi sunt schimbate ori de cate ori este necesar.

Fiind o firma specializata in transport international de animale, ne ocupam de fiecare detaliu, inclusiv de serviciile medicale necesare la cabinetul nostru veterinar. Avem cele mai mici preturi pentru intocmirea actelor, deci putem oferi toate serviciile intr-un pachet convenabil.

La plecare spre Franta, fiecare animalut este atent verificat de catre un doctor veterinar care va confirma daca animalutul este apt de plecare. Cat costa transportul international de caini si pisici din Romania spre Franta? Costul transportului este oferit telefonic sau pe e-mail si depinde de talia animalului de companie, distanta exacta si mijloacele de transport folosite (la cerere, se poate asigura si transport aerian, nu doar rutier, desi cel din urma este de baza, cu un foarte bun raport calitate / pret). Plata se poate efectua prin diverse metode, chiar si la destinatie, in momentul in care cainele sau pisica ajunge la stapan in diverse localitati din Franta.

Care sunt pasii pentru a transporta un animal in Franta?

Verificarea plecarilor programate pentru transportul animalelor in Franta

Pe pagina cu Date transporturi se poate verifica in ce moment in perioada urmatoare este deja programat un transport de caini si pisici spre Franta.

Transport spre Franta, cu rezervare

Locurile pentru transport international de animale sunt evident limitate, pentru a ne asigura de spatiu oportun pentru fiecare "pasager". Astfel, este necesara completarea unui formular de rezervare - este important ca toate datele sa fie corecte.

Verificarea documentelor

Dupa ce ati realizat pasul de mai sus, vom verifica datele si va vom contacta telefonic. Trebuie sa ne asiguram ca totul va decurge fara probleme legale, deci actele catelului sau ale pisicii vor fi necesare pentru a fi studiate de specialistii nostri in legislatie. Pasapoartele trebuie completate corect, legislatia pentru transport animale in Franta fiind extrem de stricta. Cu o saptamana inainte de data plecarii, vom avea nevoie de toate documentele si datele animalelor de companie pentru a verifica corectitudinea acestora si a le completa in sistemul Traces.

Informatii importante pentru transport caini si pisici spre Franta:

  • - varsta minima a animalului este de 4 luni;
  • - data implantarii sau citirii microcipului trebuie sa fie inainte de data vaccinarii antirabice;
  • - data vacinarii antirabice a animalului de companie sa fie mai veche de 21 de zile fata de data plecarii spre Franta;
  • - in ziua plecarii sau cu maxim 24 ore inainte, catelul sau pisica, trebuie deparazitat/a (intern, extern) si supus/a unui examen clinic, de catre un medic veterinar (servicii pe care le putem asigura);
  • - datele complete sa existe completate in pasaport (deparazitarea interna, externa si viza de clinic sanatos);

Vaccinul antirabic trebuie scris cu pixul, semnat, parafat, stampila rotunda si folie de protectie.

© Copyright 2016 Transport Caini International - www.transport-caini.net | Site realizat de Webromet